SAMEN
VERKOPEN WIJ
JOUW HUIS

ons team

Wij doen ons werk graag en goed. Klantgerichtheid zit in ons DNA. We werken -het liefst in een informele sfeer- met onze cliënten samen. In een persoonlijk proces als het (ver)kopen van je (t)huis levert dit de beste resultaten en mooiste samenwerking op. Wij streven er naar dat onze cliënten altijd tevreden en trots terugkijken op de (ver)koop van hun huis. 

Onze makelaars vind je in ’s-Hertogenbosch, Dordrecht en Helmond.
We zijn een gezellig en dienstverlenend bedrijf. We werken persoonlijk, de lijnen zijn kort en daarnaast zijn we open met én tegen elkaar. Zo zorgen we er samen voor dat we het beste uit onszelf en elkaar halen, in een positieve ambiance.

Vanuit ’s-Hertogenbosch bedienen wij met veel enthousiasme de klantenservice en backoffice voor alle makelaars.

betrokken & 
persoonlijk

eerlijk & 
transparant

klantgericht & 
deskundig

geïnteresseerd & 
nieuwsgierig

Carola
Eigenaar & makelaar ’s-Hertogenbosch e.o

Een mensen-mens, open en dienstverlenend. Zo wil ik mezelf beschrijven. Ik ben Carola van der Krabben, ondernemer, makelaar en drijvende kracht achter House to Sell. Moeder van een dochter en een zoon, die beiden studeren en op kamers wonen. In mijn vrije tijd vind je me op de tennisbaan, in de yogaklas of genietend (op een van de terrassen) in de binnenstad van Den Bosch. Elke dag sta ik met plezier op om onze klanten blij en tevreden te maken. Het mooie in mijn werk is, dat je twee partijen bij elkaar brengt, ze allebei begeleidt en meeneemt in een bijzonder traject.

Soufyan
Makelaar Rosmalen & klantenservice

Mijn naam is Soufyan Benhaddi, geboren en getogen in het mooie ’s-Hertogenbosch. Ik ben een echte doorzetter met flinke dosis inlevingsvermogen en commercieel inzicht. In mijn vrije tijd bezoek ik de sportschool en breng ik graag tijd door met vrienden of familie. Mijn passie voor huizen én mensen heeft mij doen besluiten makelaar te worden. Sinds 2017 werk ik bij House to sell en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Ing. Mitchell Wouters
Makelaar Dordrecht e.o.

Mijn naam is Mitchell Wouters, een bouwkundig ingenieur en makelaar die graag out-of-the-box denkt. Dit is ook terug te zien in mijn dagelijkse werkzaamheden. Als makelaar én bouwkundige weet ik alles over woningen en denk ik graag met u mee in de verkoop en aankoop van uw huis. Door middel van mijn persoonlijke enthousiasme, mijn positieve drive, wil ik u verder helpen met de ver- of aankoop van uw woning. Als ik niet werk, ben ik er voor mijn gezin en trek ik met vrienden op. Ik voetbal graag, dus u kunt me tegenkomen op de voetbalvelden van VV Dubbeldam.

Frank Brummans

Makelaar Helmond e.o.

Mijn naam is Frank Brummans geboren en getogen Helmonder en sinds juni 2020 ben ik gestart met mijn kantoor House to sell Helmond. Ik ben vader en opa en houdt van het ‘goede leven’. Belangrijk in mijn werk vind ik persoonlijke aandacht, voldoende tijd nemen, eerlijk en transparant advies. Ik werk niet met vaste kantooruren, hierdoor kan ik ook in de avonduren of in het weekend mijn cliënten van dienst zijn.

Iris Donker
Klantenservice / communicatie

Iris is onze creatieve allrounder op kantoor.
Zij maakt zich hard voor de communicatie en sociale media én zorgt ervoor dat alles goed loopt.

 

Onze klanten

Zonder onze opdrachtgevers geen team.
Samen verkopen wij je huis is onze slogan, en zo is het ook. Samen met u gaan we de uitdaging aan!